Hallo! Ik ben Dorien Claes en ik ben de stuwende kracht achter the wildlife academy.

Ik heb van kindsbeen af een grote interesse in wilde dieren. Mijn opleiding als bioloog en vrijwilligerswerk in dierentuinen en opvangcentra voor wilde dieren waren dan ook evidente keuzes.

Het sensibiliseren en inspireren van mensen is altijd al een drijfveer geweest voor mij. Wat is er mooier dan je eigen passie doorgeven? Daarom werk ik als leerkracht ‘wildlife’ bij Sint Jozef Geel. Maar niet alleen mijn leerlingen tonen interesse voor wilde dieren. Ik krijg van andere mensen ook vaak de vraag of ik hen van informatie kan voorzien.

Dat gaf aanleiding tot het boek ‘wildlife’. En nadat het boek gepubliceerd werd, besefte ik dat mijn goesting om mensen te sensibiliseren alleen maar gegroeid was. Zo is the wildlife academy ontstaan.

Wil je weten waar ik mijn achtergrondkennis vandaan gehaald heb? Klik dan hier.

En hier vind je een lijst van alle dierenparken, opvangcentra en wildparken die ik tot nu toe bezocht heb.

%d bloggers liken dit: