Praktische info

  1. De lezingen ‘pro’s en contra’s’, ‘van niks naar alles’ en ‘zin en onzin’ duren zo’n uur à anderhalf uur. De lezing ‘spread the word’ duurt wat langer, die kan tot twee uur in beslag nemen. De duur van elke lezing wordt mede bepaald door de interactie met het publiek. Wanneer er een duidelijke deadline is wordt daar rekening mee gehouden.
  2. Elke lezing wordt ondersteund door een PowerPoint-presentatie.
  3. De groepsgrootte maakt op zich niks uit, maar een te kleine groep zorgt soms voor weinig animo, terwijl een te grote groep vaak leidt tot veel vragen en opmerkingen, wat de lezing erg kan rekken. Houd daar rekening mee bij het bepalen van de groepsgrootte.
  4. The wildlife academy zorgt zelf voor een laptop en (indien dat niet voorhanden is) een beamer. Een muur of scherm waarop geprojecteerd kan worden moet voorzien worden door de persoon/organisatie die de lezing boekt.
  5. Een prijsaanvraag of boeking kan via onze contactpagina.
  6. Vind je niet wat je zoekt in ons aanbod? Wij bieden ook lezingen op maat aan. Laat ons weten wat je wil, en wij proberen aan jouw vraag te voldoen. Dit kan via onze contactpagina.
%d bloggers liken dit: